latinica  ћирилица
06/10/2017 |  19:22 ⇒ 20:48 | Autor: RTRS

Protić očekuje nastavak trenda rasta izbornih rezultata SP

Predsjednik Opštinskog odbora Socijalističke partije  Laktaši Slobodan Protić izrazio je očekivanje da će ova partija nastaviti trend rasta izbornih rezultata.
Slobodan Protić - Foto: Glas Srpske
Slobodan ProtićFoto: Glas Srpske

"SP ima konstantan rast izbornih rezultata i vjerujem da taj trend treba očekivati na narednim oktobarskim izborima", rekao je Protić Srni u Laktašima, gdje večeras prisustvuje Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SP-a Laktaši.

Protić je rekao da će na Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SP-a Laktaši 108 delegata izabrati novi Opštinski odbor od 29 članova i Nadzornu komisiju od tri člana.

"Novi Opštinski odbor SP-a Laktaši će biti znatno osvježen, jer će gotovo 50 odsto njegovih članova biti potpuno novi ljudi u odnosu na prethodni sastav ovog odbora", kaže Protić.

On je rekao da je SP napravio reorganizaciju mjesnih odbora u Laktašima, tako da u najvećim sredinama - u Trnu i Laktašima, umjesto jednog mjesnog odbora, sada ova partija ima po četiri mjesna odbora.

"Raspoloženje za partijski rad je veoma dobro i SP veoma optimistično ulazi u iduću izbornu godinu na teritoriji opštine Laktaši", zaključio je Protić, koji je predsjednik Izvršnog odbora SP.

Izbornoj konferenciji Opštinskog odbora SP-a Laktaši prisustvuju koalicioni partneri, rukovodstvo SP-a, te delegati ove partije. 

Izvor: Srna