latinica  ћирилица
17/10/2017 |  15:25 ⇒ 18:52 | Autor: RTRS

Zvornik - prijem za slijepa i slabovida lica (VIDEO)

Povodom Međunarodnog dana bijelog štapa i 20 godina postojanja zvorničke Organizacije saveza slijepih, u Gradskoj upravi održan je prijem za predstavnike ove i predstavnike organizacija Saveza slijepih iz sjeveroistočnog dijela Republike Srpske.
Slijepi i slabovidi - Foto: RTRS
Slijepi i slabovidiFoto: RTRS

Istaknuto je da je napravljen određen pomak, kada je riječ o položaju slijepih i slabovidih lica u Zvorniku, a gradonačelniku Zvornika, Zoranu Stevanoviću, uručena je zlatna plaketa kao znak zahvalnosti za razumijevanje koje je pokazao u prethodnim godinama.

"Mi smo prvenstveno ovdje iskoristili priliku da načelnika upoznamo sa našim problemima kao individualna lica. To jest kao lični problemi, a svakako kao i problemi organizacija iz kojih dolazimo", rekao je predsjednik Organizacije slijepih Zvornik Ljubinko Rebić.

"Podržavamo njihovu borbu da njihov status u društvu bude popravljen u pozitivnom smislu i sami činimo sve da svake godine kroz našu budžetsku podršku i kroz radne vidove podrške ti ljudi se osjećaju kao ravnopravni građani našeg grada", izjavio je gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović.