latinica  ћирилица
23/11/2017 |  09:19 ⇒ 17:13 | Autor: RTRS

Vlada Srpske o zaštiti zdravlja stanovništva od duvanskih proizvoda

Vlada Republike Srpske trebalo bi danas da razmatra Nacrt zakona o zaštiti zdravlja stanovništva od duvanskih i ostalih proizvoda za pušenje, kao i Nacrt strategije zaštite zdravlja stanovništva od duvanskih i ostalih proizvoda za pušenje za period 2018-2023. godine.
Vlada Republike Srpske - Foto: RTRS
Vlada Republike SrpskeFoto: RTRS

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje informacije o održanom drugom sastanku Pododbora za trgovinu, industriju, carinu i poreze između EU i BiH, kao i informacije o održanom prvom sastanku privremenog IPA dva odbora.

Pred ministrima će biti i informacija o produženju ugovora o uslugama zemaljskog opsluživanja na aerodromu Banjaluka koji je zaključen između preduzeća "Aerodromi Republike Srpske" i "Er Srbija".

Vlada Srpske trebalo bi da razmatra i informaciju o inicijativi Savjeta za suzbijanje nasilja u porodici i porodičnoj zajednici o izmjeni Zakona o zaštiti od nasilju u porodici.

Dnevnim redom predviđeno je i razmatranje informacije o projektu "Morednizacija Univerzitetske bolnice u Foči - rekonstrukcija, dogradnja centralnog objekta `B` i nabavka opreme", kao i izmjena i dopuna Akcionog plana energetske efikasnosti Republike Srpske do 2018. godine.

Nakon sjednice Vlade Republike Srpske biće održana konferencija za novinare, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.