latinica  ћирилица
06/12/2017 |  16:32 ⇒ 16:43 | Autor: RTRS

Keln u Beogradu sa 16 fudbalera

Njemački Keln stigao je u Beograd sa samo 16 fudbalera na odlučujući duel protiv Crvene zvezde u posljednjem kolu Lige Evrope.
Keln sa 16 igrača na CZ – trojica amatera u ekipi (Foto:StarSport) -
Keln sa 16 igrača na CZ – trojica amatera u ekipi (Foto:StarSport)

Utakmica između Kelna i Crvene zvezde igra se sutra od 21.05 časova, a srpskom predstavniku je dovoljan i remi za prolaz u slučaju da BATE Borisov ne savlada Arsenal u drugom meču H grupe.

Iskusni njemački fudbalski stručnjak Armin Fe imenovan je danas za sportskog direktora Kelna, saopštio je njemački Bundesligaš.

Fe će funkciju preuzeti u ponedjeljak i nasleijditi Јerga Šmatkea, koji je dobio otkaz još krajem oktobra nakon serije loših rezultata kluba ove sezone.

Novi trener Štefan Rutenbek koji je zamijenio  Petera Štegera baš pred meč u Beogradu, prvom timu je priključio čak trojicu igrača iz amaterske ekipe Kelna – Birka Risua, Anasa Uahimu i debitanta Isamila Јakobsa.

Keln će na stadion "Rajko Mitić" izaći bez čak 11 povređenih fudbalera u utakmici u kojoj im jedino pobjeda donosi prolaz u šesnaestinu finala Lige Evrope, među kojima su i njemački reprezentativac Јonas Hektor, Marko Heger, Marsel Rise, DŽon Kordoba...

Izvor: Tanjug