latinica  ћирилица
06/01/2018 |  17:42 ⇒ 07/01/2018 | 18:05 | Autor: RTRS

Bogat Božićni program RTRS-a (VIDEO)

Radio-televizija Republike Srpske je i ove godine pripremila cjelodnevni program posvećen najradosnijem hrišćanskom prazniku- Božiću.
Božićni program - Foto: RTRS
Božićni programFoto: RTRS

Program je počeo jutros u šest Vikend jutrom, Od 12.30 časova preselili smo se u Etno selo Stanišići gdje je scenom prodefilovalo više od 500 učesnika, koji su svirali, igrali, pjevali, te se takmičili u starim narodnim disciplinama.

U Božićnom programu RTRS-a očekuje vas i osam kulturno umjetničkih društava, šest voditelja, velika estradna imena poput Merime Njegomir, Nede Ukraden, Snežane Đurišić, Marinka Rokvića, a sve uz pratnju orkestra Milana Јovanovića Јabučanca.

Voditeljskom paru Božićnog programa Sandri Đukanović i Srđanu Radanoviću, za najradosniji praznik pridružile su se i kolege iz Hercegovine, Semberije, Krajine, te Sarajevsko-romanijske regije.

Pjesma Hercegovaca, igra Semberaca, guslanje Romanijaca, kolo Krajišnika... sve je to slika i bogatstva našeg naroda, čije ćete predstavljanje vidjeti u prazničnom programu namijenjenom svim generacijama gledalaca RTRS-a.

Budite uz RTRS!