latinica  ћирилица
09/01/2018 |  10:27 | Autor: RTRS

Šulić: Na kući premijerke Srpske istaknuta zastava Republike

Predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić rekao je Srni da je na kući predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović istaknuta zastava Republike Srpske povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike, te da ne razumije manipulacije pokreta "Restart Srpska" koji tvrdi suprotno.
Denis Šulić - Foto: SRNA
Denis ŠulićFoto: SRNA

"Mi kao društvo, pogotovo mladi, ne treba da se bavimo manipulacijama. Svi smo vidjeli da je na kući predsjednika Vlade istaknuta zastava", naveo je Šulić.

On smatra da manipulacije, kao što su ove pokreta "Restart Srpska", ne doprinose razvoju Srpske, a samim tim ni obilježavanju Dana Republike, koji praznuju svi u Republici Srpskoj.

"Stefan Blagić, koji je pokrenuo ovu manipulaciju, pokrenuo je i priču u vezi sa akcizama, nakon čega su ga upozorili oni za koje radi da promoviše stavove koji su suprotni onima Evropske komisije i EU, pa se naprasno povukao iz toga", kaže Šulić.

On je poručio da će Mladi socijaldemokrati uvijek podržati sve mlade koji rade na dobrim aktivnostima, od kojih će imati koristi i Republika, i njeni građani.

Pokret "Restart Srpska" kritikovao je predsjednika Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović, koja je i potpredsjednik SNSD-a, što nije istakla zastavu na svojoj porodičnoj kući u Banjaluci uoči Dana Republike.

Izvor: SRNA