latinica  ћирилица
06/03/2018 |  14:21 | Autor: RTRS

Partizan prelomio: Đukić trener do kraja sezone

Miroslav Đukić ostaće na klupi Partizana do kraja sezone na klupi "parnog valjka", pošto klub u ovom trenutku nije uspio da mu pronađe adekvatnu zamjenu, saznaje Blicsport.
Miroslav Đukić (Foto: M. Vukadinović) -
Miroslav Đukić (Foto: M. Vukadinović)

Strateg tima iz Humske ne može da se pohvali dobrim rezultatima, posebno ovog proljeća, kada je u samo tri kola prosuo pet bodova i dozvolio da mu lider Crvena zvezda dodatno umakne, na čak 14 bodova.

Pritom, nije uspio ni da eliminiše Viktoriju iz Plzenja u šesnaestini finala Lige Evrope, od koje je Partizan ispao poslije bezidejne igre u revanšu. Navijači su rekli svoje, pa su poslije poraza od niškog Randičkog (0:1) ustali protiv Đukića zahtijevajući od njega da napusti klub.

Istog stava su bili i u klubu, samo se tražilo rješenje po kom će se raskinuti ugovor sa trenerom koji je došao prethodnog ljeta. Ipak, do dogovora nije došlo, a klupu Partizana nije želio u ovom trenutku da dođe nijedan od željenih kandidata (Vladimir Ivić, Ilija Stolica, Aleksandar Stanojević i Marko Nikolić), pa je odlučeno da na kormilu ostane Đukić.

Izvor: Blic