latinica  ћирилица
09/03/2018 |  20:57 ⇒ 21:04 | Autor: RTRS

Cvijanović: Banjalučka organizacija mladih snažna poluga stranke

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović ocijenila je da je banjalučka organizacija Mladih socijaldemokrata snažna poluga ove stranke.
Cvijanović - SNSD Banjaluka - Foto: RTRS
Cvijanović - SNSD BanjalukaFoto: RTRS

"Јačamo svoju strukturu spremajući se za dolazeće izbore, a mladi predstavljaju jednu od najjačih snaga u okviru SNSD-a, zajedno sa ženama, koje imaju svoju organizaciju i aktivno učestvuju u svim politikama", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci gdje je prisustvovala 6. izbornoj gradskoj konferenciji mladih na kojoj je za predsjednika reizabran Aleksandar Buzaković.

Ona je istakla da su mladi u okviru SNSD-a kreatori mnogih dobrih rješenja, koja se danas sprovode sa nivoa Vlade Republike Srpske.

"To znači da je cijeli niz programa koji dolaze kao podrška porodici, omladini i studentima, nastao upravo u okviru naše organizacije mladih", rekla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić izrazio je očekivanje da će mladi zajedno sa novim Gradskim odborom imati mnogo novih ideja i prijedloga, jer u Banjaluci postoji širok front mogućnosti djelovanja.

"Banjaluka je univerzitetski i grad mladih, tako da se nadam da će novo rukovodstvo organizacije mladih dati svoj doprinos i gradskoj organizaciji SNSD-a, ali i cijeloj Banjaluci, sa cijelim nizom inicijativa i akcija", rekao je Radojičić.

Buzaković je rekao da su planovi ovog odbora mladih u narednom periodu kreiranje određenih politika, s obzirom da slijede izbori, na kojima će i mladi imati svoje kandidate na listama.

"Cilj nam je da kreiramo jaku strukturu mladih, koja će dati podršku našim kandidatima na izborima", kaže Buzaković.

Predsjednik Mladih socijaldemokrata /MSD/ Denis Šulić rekao je da je banjalučka organizacija mladih najmasovnija i da je SNSD u sve velike pobjede kretao iz Banjaluke.

"Ova izborna konferencija pokreće nas i označava paljenje motora SNSD-a za pobjedu u oktobru", rekao je Šulić.

Izvor: SRNA