latinica  ћирилица
12/03/2018 |  11:41 ⇒ 14:23 | Autor: RTRS

DŽejmi Karager se izvinio zbog pljuvanja djevojčice

DŽejmi Karager, nekadašnji fudbaler Liverpula i pandit (stručni konsultant bi bio napribližniji, ali ne i egzaktan prevod) Skaj Sportsa, nekoliko puta se izvinio nakon što je snimljen kako pljuje u pravcu 14-godišnje djevojčice poslije meča Mančester Јunajted - Liverpul (2:1).
DŽejmi Karager (foto:Sport klub) -
DŽejmi Karager (foto:Sport klub)

Karager se prvo izvinio putem Tvitera, da bi portparol Skaja njegov potez okarakterisao kao "neprihvatljiv".

Incident je snimljen mobilnim telefonom a prvi ga je objavio tabloid "Dejli Miror". Karager otvara prozor svog automobila i pljuje susjedno vozilo, gdje su se nalazili otac i djevojčica, navijači Mančester junajteda.

Otac je Karageru govorio o upravo završenom meču, dok je djevojčica sjedjela na suvozačevom mjestu. Vozač prvo nekoliko puta spominje rezultat, dok Karager nije replicirao:

"U redu", čuje se Karager kako izgovara, a potom i pljuje ka kolima. Sve se završava tako što djevojčica govori ocu kako ju je Karager pljunuo u lice.

 "Apsolutno nije u redu. Izvinio sam se čitavoj porodici. Zdirkivali su me nekoliko puta, snimali su me i naprosto sam izgubio kontrolu. Nema izgovora, izvinjavam se", napisao je

Karager, koga svakako očekuje reakcija Skaj Sportsa, koji mu za usluge analize mečeva engleske Premijer lige plaća preko milion funti godišnje.

"Nisam vidio djevojčicu, bila je naslonjena pozadi. Volio bih da ona nije umiješana. Mrzim što je ona umiješana više od bilo čega", rekao je Karager u ponedjeljak.

Karager radi za Skaj Sports od 2013. godine.

Izvor: Agencije