latinica  ћирилица
15/06/2018 |  19:17 ⇒ 20:34 | Autor: RTRS

Održana promocija knjige "Pobjeda Srpske" (FOTO)

U Leobersdorfu kod Beča sutra će biti održan "Multi-kulti fest" - koji će okupiti kulturno-umjetnička društva dijaspore i drugih nacija. Ovoj tradicionalnoj manifestaciji prisustvovaće predsjednik Milorad Dodik i predsjednica Vlade Željka Cvijanović. A u Beču je večeras održana promocija knjige "Pobjeda Srpske", urednika i recezenta Milana Ljepojevića.

Na oko 400 stranica priređeni su govori predsjednika Milorada Dodika sa oko stotinu predizbornih skupova održanih širom Srpske. Knjiga je dokument jedne pobjede, ali ne samo to – ona je svojevrsni putokaz za budućnost, rekao je urednik i recenzent Milan Ljepojević.

Promovisana knjiga ,,Pobjeda Srpske" (Foto: RTRS)

"Knjiga ima dva naslova, afirmacija vrijednosti Srpske, dejtonske BiH i Srpske. Ova knjiga, kad se pročita daje jasnu prouku da su se građani Sprske založili za i da je patriotski blok koji predvodi Dodik potvrda opstanka i budućnosti Srpske", rekao je urednik i recenzent knjige "Pobjeda Srpske" Milan Ljepojević.

Promovisana knjiga ,,Pobjeda Srpske"  (Foto: RTRS)

Prikazuje veliku govorničku energiju predsjednika, državničko ponašanje prema Srpskoj i narodu, poručeno je sa promocije. Tema svih Dodikovih govora je – Srpska na prvom mjestu, poručio je izaslanik predsjednika Republike.

"Srž svih govora je da se očuva Republika Srpska. I ova kampanja biće sad još žešća u odbrani Republike Srpske. I vidite da svi pokušavaju da je minimiziraju i da zanemare opasnosti koje stoje pred njom", naglasio je izaslanik predsjednika Republike Srpske Miladin Dragičević.

Istaknuta je važnost što je knjiga "Pobjeda Srpske" promovisana u Beču, gdje živi više od 300 hiljada Srba.