latinica  ћирилица
25/06/2018 |  15:47 ⇒ 19:36 | Autor: RTRS

Premijerka Cvijanović čestitala Savčiću 25. godišnjicu BORS-a

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Boračke organizacije Republike Srpske Milomiru Savčiću povodom obilježavanja 25. godišnjice osnivanja Boračke organizacije Republike Srpske.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

"Zbog toga imamo odgovornost da njegujemo duboko poštovanje i trajno čuvamo sjećanje na njihova hrabra djela. Snaga i jedinstvo koje smo pokazali u odbrambeno-otadžbinskom ratu obavezuju nas da danas, kada živimo u miru, zajednički radimo na očuvanju i jačanju položaja Srpske i njenih institucija", ocijenila je Cvijanovićeva.

Ona je dodala da očuvanje Republike Srpske i zaštita prava svih kategorija stanovništva koje su učestvovale u njenom stvaranju Srpske ostaju trajna obaveza i opredjeljenje republičkih institucija, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

"Uz iskreno uvjerenje da će Vlada Srpske u saradnji sa Boračkom organizacijom nastaviti da radi na unapređenju položaja boraca i njihovih porodica, srdačno Vas pozdravljam", navodi se u čestitki Cvijanovićeve.