latinica  ћирилица
15/07/2018 |  11:44 ⇒ 11:48 | Autor: RTRS

Lepa Brena u Banjaluci održala koncert za pamćenje

Pjesmom "Boliš i ne prolaziš" sa novog albuma Lepa Brena je počela svoj veliki koncert nakon deset godina u Banjaluci. Publika je sa nestrpljenjem čekala divu našeg regiona, a među njima je bilo svih generacija, jer u njenim pjesmama mnogi pronalaze emocije i uspomene bilo na ljubavi, drage trenutke ili neka prošla vremena.

Za Banjaluku se i Brena spremala, jer nije lako nakon toliko vremena sve ukuse zadovoljiti i ostaviti pravi koncertni utisak na sve prisutne.

Dugogodišnju karijeru, albume i pjesme teško je sažeti u dva sata. Nakon novih pjesama, poznate stare pjesme s Brenom je pjevala publika. "Čačak", "Јugoslovenka", "Sanjam", "Hajde da se volimo", "Јanjoš", mamili su osmijeh, veselje, sjetu, miješanje emocija.

A Banjalučane i druge koji su samo zbog nje došli na koncert, Brena je ostavila bez daha svojim baladama i učinila da ovo za sve bude pravo zvjezdano veče. 

Nije ovo bila Brena za četiri osobe, ovo je bila Brena internacionale, koja je učinila jedno subotnje veče nezaboravnim za mnogobrojne posjetioce vikend festa na Kastelu u Banjaluci.