latinica  ћирилица
05/08/2018 |  17:44 | Autor: RTRS

Maldini se vratio prvoj ljubavi

Legendarni fudbaler Milana Paolo Maldini vratio se u svoj voljeni klub. Milan je putem zvanične stranice potvrdio da će Maldini u budućnosti obavljati funkciju direktora strateškog razvoja.
Paolo Maldini (Foto: Pinterest ) -
Paolo Maldini (Foto: Pinterest )

"Bila je privilegija gledati Maldinija dok je igrao i osvajao trofeje i nema riječi kojom možemo opisati koliko nam je drago što će sada raditi u našem klubu", rekao je predsjednik Milana Paolo Scaroni.

Paolo Maldini se u Milan vraća nakon 10 godina, a do sada nije želio da prihvata bilo kakvu funkciju u klubu zbog loših odnosa sa Berluskonijem. Takođe, bio je vrlo skeptičan po pitanju kineskih investitora što je često javno izjavljivao.

Paolo Maldini je u dresu Milana odigrao preko 900 utakmica u periodu od 1984. do 2008. godine, i važio je za jednog od najboljih defanzivaca ne samo Milana, i reprezentacije Italije, već i svjetskog fudbala. Pored Paola, te takođe slavnog oca Ćezara, u Milanu stasava još jedan Maldini, Danijel koji sa velikim uspjehom predvodi omladince "rosonera". U svakom slučaju za dinastiju Maldini, barem kada je fudbal u pitanju ne treba previše brinuti.