latinica  ћирилица
22/08/2018 |  18:11 ⇒ 23/08/2018 | 08:08 | Autor: RTRS

Klanovi i menadžeri srušili Srbiju u Rusiji!

Iako je od povratka nacionalnog tima Srbije sa Mundijala prošlo skoro dva mjeseca, tek sada u javnost isplivavaju neke stvari o kojima se do sada ćutalo, i to baš pred objavljivanje spiska reprezentativaca za mečeve Lige nacija protiv Rumunije i Litvanije.
Reprezentacija Srbije - Foto: B92
Reprezentacija SrbijeFoto: B92

Da se nešto veoma ozbiljno dešavalo iza kulisa postalo je jasno poslije jučerašnjih informacija o izostavljanju Luke Milivojevića iz nacionalnog tima, ali i na osnovu njegove izjave date britanskim medijima.

Očigledno, kulminiralo je njegovo neslaganje sa selektorom Krstajićem, a nove detalje o svemu ovome otkrio je pomoćnik selektora Milan Obradović.

On se oglasio u izjavi za ''Informer'' i tom prilikom istakao da je u cijelu priču bio umješan i poznati menadžer Falji Ramadani?!

''Tokom prvenstva u Rusiji bilo je brojnih pokušaja da fudbalski menadžer Fali Ramadani preuzme 'brigu' o nekoliko reprezentativaca iz nacionalnog tima i u tome je imao veliku podršku svog igrača Luke Milivojevića. S obzirom na to da im to tada nije uspjelo, išli su toliko daleko u svemu da su htjeli da izazovu puč u reprezentaciji pred utakmicu protiv Brazila'', otkriva Obradović.

On smatra da ''nije slučajno'' ni to što se Milivojević u britanskim medijima tek sada oglasio i to tumači kao još jedan pokušaj ''destabilizacije reprezentacije Srbije'' od strane Ramadanija.

''Ako je želio nešto da kaže, što to Luka Milivojević nije rekao po završetku šampionata u Rusiji, nego dva dana prije objave spiska selektora Krstajića za predstojeće utakmice u Ligi nacija? Pa zato što želi da stvori utisak u javnosti da ga u nacionalnom timu nema zbog tih izjava'', uvjerava Obradović.

Izgleda da je klupko tek počelo da se odmotava, ko zna šta će još izaći na površinu ovih dana... Ali, postavlja se pitanje i ako se sve ovo zaista dešavalo, zašto su i selektor i njegovi pomoćnici sve do sada ćutali o tome, nego se čekala famozna Milivojevićeva izjava?

S tim u vezi, podsjetićemo i na izjavu selektora Krstajića datu RTS-u poslije pobjede nad Kostarikom, 17. juna ove godine.


"Da biste nešto uradili bitan je temelj, a temelj je dobra atmosfera. Mi imamo sjajnu atmosferu, funkcionišemo kao jedan, nema ni najmanjih problema. Svi smo zajedno, danas smo to ispoljili na terenu, možda nije bila neka igra, ali pokazali smo veliko srce", rekao je tada Krstajić za RTS.

IZVOR: "Sportske.net"