latinica  ћирилица
17/04/2019 |  21:25 | Autor: SRNA

Fudbalski Kup Srpske: Krupa savladala Ljubić

Fudbaleri Krupe iz Krupe na Vrbasu pobijedili su u Prnjavoru u prvoj utakmici polufinala fudbalskog Kupa Republike Srpske domaću ekipu Ljubića sa 1:0.
Krupa - Ljubić - Foto: SRNA
Krupa - LjubićFoto: SRNA

Strijelac je bio Mihael Modić u 28. minutu susreta.

Trener Fudbalskog kluba Krupa Slobodan Starčević je nakon utakmice izjavio za Srnu da su oba kluba odigrala veoma zanimljivu utakmicu, iako nije bilo puno golova, kao i da je ekipa domaćina pokazala da je kvalitetan rival.

- Mislim da su gledaoci bili zadovoljni kvalitetom utakmice. Nije bilo golova u onoj mjeri koju smo svi priželjkivali, ali na kraju možemo biti prezadovoljni sa ostvarenih 0:1. Pokušali smo da sa jednim kombinovanim sastavom igrača ostvarimo što bolji rezultat za uzvratni susret na našem terenu - rekao je Starčević.

Trener Ljubića Nikola Zeljković rekao je da je utakmica protekla u fer i korektnoj borbi.

- Mi ćemo u revanš utakmici u Krupi tražiti svoju šansu za dalji prolazak, pokušaćemo da se domognemo finala - rekao je Zeljković.

On je zahvalio navijačima koji su došli da prate ovaj meč.

- Fudbal se polako vraća u Prnjavor. Mislim da je ovo pravi put kojim treba da idemo i vratimo Ljubić u Prvu ligu Republike Srpske - smatra on.

Utakmicu koja je odigrana na stadionu "Siniša Peulić" u Prnjavoru pred oko 400 gledalaca sudio je Zoran Soknić iz Istočnog Sarajeva. Revanš susret biće odigran 15. maja u Krupi na Vrbasu.