latinica  ћирилица
21/10/2019 |  13:37 | Autor: RTS

DŽajić: Oprez, Totenhemova kriza je mač sa dvije oštrice

Dragan DŽajić, Stanislav Karasi i Ratomir Dujković, legende Crvene zvezde, pozvali su na oprez pred duel sa Totenhemom u Ligi šampiona. "Crveno-bijeli" gostuju u utorak uveče u Londonu.
Dragan DŽajić - Foto: RTRS
Dragan DŽajićFoto: RTRS

"Pijevci" se nalaze u veoma lošoj formi, sedmi su u Premijer ligi, a u poslednjih 11 mečeva u svim takmičenjima zabilježili su samo dvije pobjede, što mnogi vide kao idealnu šansu za srpskog šampiona.

Ekipa Maurisija Poketina biće pod imperativom pobjede jer ima samo jedan bod u grupi, što Dragan DŽajić ističe kao mač sa dvije oštrice.

- Očekujem dosta tešku utakmicu. Јedino što me brine ovde je atmosfera, kada se spomene Totenhem, svi kažu: "Јao, velika šansa, vidjećete". U ovom trenutku je to veliki problem za Zvezdu, biće nezgodna utakmica baš zato što kažemo da imamo neke velike šanse - rekao je DŽajić, dodavši da vjeruje da su dueli sa Totenhemom i Bajernom u Beogradu najveća prilika da "crveno-bijeli" osvoje još neke bodove.

Stanislav Karasi je bio mnogo veći optimista.

- Šta očekujem? Očekujem da pobjedi - počeo je Karasi:

- Biće veoma teško. Totenhem je slabo počeo u prvenstvu, od Bajerna je izgubio 7:2 i to je za njih sigurno katastrofalno. Taj specijalni sastanak koji su imali sa trenerom i upravom, bojim se da ne izazove veliki odjek kod igrača i da se vrate na kolosjek na kojem su bili.

Karasi se nada da će ekipa odigrati kao u prethodne dvije utakmice u Ligi šampiona, dok je Ratomir Dujković želi da vidi hrabru predstavu Zvezde.

- Optimista sam, bez obzira što igramo protiv viceprvaka Evrope, koji je trenutno u krizi rezultata. Igraju kod kuće, na novom stadionu, ali ne mogu da kažem da treba da ih se plašimo. Treba da izađemo hrabro i igramo kao u Njemačkoj. Imamo dobre igrače i kapacitet da možda donesemo koji bod odande - istakao je Dujković.