latinica  ћирилица
20/10/2020 |  11:34 ⇒ 12:34 | Autor: RTRS

Kup BiH: Borac u Kaknju bez prava na kiks (VIDEO)

Fudbaleri Borca sutra igraju meč osmine finala Kupa BiH protiv Rudara u Kaknju. Kao i u Bijeljini, Borac će biti oslabljen jer trener Јagodić neće moći računati na povrijeđenog kapitena Stojan Vranješ, te Ivana Crnova i novajliju Dejana Melega.
FK Borac - Foto: RTRS
FK BoracFoto: RTRS

Crnov je nakon meča u Bijeljini prijavio povredu, pa će ostati u Banjaluci gdje će raditi sa kondicionim trenerom. Takođe, Dejan Meleg nema pravo nastupa u Kupu BiH i on će raditi sa ova dva igrača. Najnovije pojačanje još rješava i papirologiju i nada se da će steći pravo nastupa do narednog prvenstvenog duela.

- Sve raspoložive snage vodim u Kakanj. Tamo ne smije biti greške. Moramo biti maksimalno koncentrisani i proći Rudar. Oni su lideri u Prvoj ligi Federacije i jako su nezgodni na svom terenu. Međutim, mi smo Borac, momci moraju da shvate čiji grb nose i da izbore prolazak u narednu rundu. Imamo problema sa izostancima, ali izgovora nema, naše se zna - jasno je poručio Vlado Јagodić.

Borac u četiri dana ima dva meča u Kaknju. Najprije sutrašnji kup meč, koji se igra od 15.00 časova, a zatim u nedelju crveno – plavi igraju protiv Mladosti duel u prvenstvu BiH.