latinica  ћирилица
28/03/2024 |  19:14 ⇒ 19:30 | Autor: RTRS

Košarac: Posebna sjednica Narodne skuštine pokazala svu snishodljivost opozicionih stranaka

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac izjavio je da je nevjerovatan defetizam opozicije (u) Srpskoj, a defetizam je predsoblje dezerterstva.
Staša Košarac (foto: instagram.com/stasa.kosarac) -
Staša Košarac (foto: instagram.com/stasa.kosarac)

- Današnja posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske pokazala je svu snishodljivost opozicionih stranaka i njihovo podaništvo Marfiju, Šmitu i ostatku zapadnih mentora - istakao je Košarac.

Tokom današnje rasprave imali su zamjerke na sve i svašta, ali nikako na svoje mentore zapadnjake. Niko od opozicionih perjanica nijednom nije pomenuo negativan uticaj Marfija i Šmita, niti njihovo iživljavanje nad pravnim poretkom, konstantne napade ovog srbomrzačkog dvojca na Srpsku i njen ustavni kapacitet... Ni mukajet! - objavio je Košarac na Instagramu.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)

On je dodao da su se pojedini čak drznuli da napadaju Srbiju i predsjednika Aleksandra Vučića.

- Zatvorili su oči pred okupatorima, ponizno ćute, čekaju da prođe, da se ne zamjere... Linija blažeg otpora je za njih siguran put. Legitimno je pravo da budu opozicija vlasti u Srpskoj, ali nikako, zaista nikako ne mogu da razumijem njihovu potrebu da budu opozicija Srpskoj i srpskom narodu - istakao je Košarac.

On je ocijenio da u trenutku kada nam je potrebno jedinstvo i sabornost da odbranimo Srpsku i interes naših građana, opozicija je odabrala da bude na strani onih koji ništa dobro ne žele Srpskoj i našem narodu.

- Izabrali su Marfija i Šmita u trenutku kada srpski narod čvrsto stoji uz politiku predsjednika Dodika u odbrani Srpske. Čemu li se nadaju, šta oni očekuju? Zašto su istrajni u tome da konstantno budu žrtva svog izbora? S razlogom su to što jesu i tu gdje jesu. Opozicija (u) Srpskoj - naglasio je Košarac.

On je konstatovao da srpski narod neće izdajnike i to jasno pokazuje u svakom izbornom ciklusu, dajući povjerenje patriotskoj politici predsjednika Milorada Dodika.

- Izdajnička politika opozicije nikada neće i ne može biti pobjednička, pa makar se izbori provodili i prema zakonu koji oni napišu -  poručio je Košarac.