latinica  ћирилица
03/06/2014 |  08:59 | Autor: Agencije

Nigor: Časno sam napustio šou!

Poznati reper i učesnik prve sezone plesačkog šoua "Ples sa zvezdama", Igor Lazić Nigor, ekskluzivno za portal Prva.rs otkriva svoje emocije posle poraza u baražu protiv pevačice Vanese Šokčić.

"Očekivao sam i prije da ću ispasti, ali su se dešavale neke promjene. Prošli put je bio vrhunski nastup, sada valcer, nije baš da je loše ali takva je bila koreografija koju smo dobili. U baražu smo razvalili, ja mislim, čak ni na treningu nismo tako dobro odigrali, časno sam napustio šou. Nije mi žao, do ovdje sam dogurao, a da se nisam ni nadao ovolikom uspjehu", kaže Nigor.
Iako mu nije žao što je napustio šou, reper dodaje da će mu ekipa, sa kojom je proveo proteklih par mjeseci, jako nedostajati.

"Prošlo je nešto više od dva mjeseca i jedni drugima smo postali svakodnevica, svaki dan smo na treninzima, svaki dan se družimo i gledamo. Vjerovatno će mi biti mali šok što sutra neću ići na trening, biću slobodan, odnosno mislim posvetiću se sebi i svojim obavezama koje sam malo zapostavio. Iskreno, nisam znao da će sve biti ovako naporno, ali ako ništa drugo barem sam nešto novo naučio u životu, stekao nove prijatelje, naučio da plešem i šta ću više od toga", naglašava poznati reper.

Nigor je dodao da bi jako volio da nastavi da se bavi plesom, jer je na treninzima postigao vrhunsku liniju i dobio nevjerovatnu kondiciju.

"S obzirom na to da sam sebe doveo u vrhunsku liniju, smršao sam jedanaest kilograma, i bila bi greota da sada sve to vratim nazad. Naravno da ću da plešem, čim mi se bude ukazala prilika, moraću negdje da uplatim časove plesa", zaključio je Nigor.