latinica  ћирилица
16/06/2014 |  09:17 | Autor: Blic

Večeras finale "Ples sa zvezdama"

"Ko god od nas da pobijedi, pobijediće dobrota - kaže slavna glumica uoči finala humanitarnog šoua koji je večeras od 22 časa možete gledati na RTRS.


Tanja je izabrala da sa svojim partnerom Markom odigra fokstrot, ples u kojem je prethodni put pogriješila korak. Ovo će, kaže, biti njen popravni ispit, a takmičiće se sa Tanjom Petrović i Ivanom Mihailovićem za nagradu od 25.000 evra koja ide u humanitarne svrhe.

- Drago mi je što sam u "Plesu sa zvezdama" mnogo naučila o životu. To su nedjelje i nedjelje truda da učinim nešto, uzmem od sebe i dam drugome. Divno je kada čovjek ima priliku da pomogne onome ko je u nevolji. Radujem se što ćemo Marko i ja igrati još jedan potpuno različit ples od onoga što je moj karakter i moja vrsta muzike. Više uživam da savladavam korake stilski, u zajedništvu, nego u činjenici da mogu da letim. U ovim godinama letovi su druge vrste, duhovni, pravi uzleti - nadahnuto priča Tanja Bošković.

Ivan Mihailović se posebno raduje zbog toga što su dvije Tanje sa njim u finalu, jedino žali što i Vanesa Šokčić nije tu.

- Volio bih da ja budem taj koji će da proslijedi novac. Spremamo se ozbiljno za večeras, i Marija i ja vjerujemo u sebe i najviše se trudimo da pogodimo ukus publike i da ono što smo radili opravdamo u finalu - kaže Mihailović.

Tanja Petrović kao pravi fer sportista sportski i govori:

- Mislim da smo svi pobijedili samim tim što smo ostali do kraja. U takmičenju jedini motiv jeste: izdrži sve i trpi sve žrtve da bi bio prvi! Svako od nas, ko god da pobijedi, ima istu misiju - smatra karatistkinja.