latinica  ћирилица
10/06/2014 |  07:55 | Autor: RTRS

Vanesa poslije pet baraža, napustila takmičenje

Јoš jedno plesno takmičenje je završeno, ali nažalost za Vanesu Šokčić i Vladu Todorovića je zauvijek gotovo. Pet najboljih parova iskreno se borilo da uđe u polufinale, dali su sve od sebe, bili su potpuno posvećeni onome što rade i to se odrazilo na njihov uspjeh – oni su pet najboljih plesnih parova jednog od najpupolarnijih šou programa.

Nakon pet odlazaka u duel, kraljica baraža Vanesa Šokčić sinoć ipak nije imala sreće. Ona je izgubila u plesnom dvoboju od karatistkinje Tanje Petrović. Nagradu od 1.000 evra folk pjevačica je poklonila Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije.

- Nisam očekivala da ću se ovoga puta naći u baražu. Ovo je definitivno bio najbolji ples koji smo Vlada i ja odigrali. Večeras nisam mogla da dam svoj maksimum zbog priloga o mojoj pokojnoj kumi, jer sam bila emotivno rastrojena. Ipak, pored svega smo bili drugi - rekla je Vanesa.

Pjevačica će nastaviti da pleše, a kao pobjednika vidi glumca Ivana Mihailovića.

- Od prvog dana on je moj favorit. Biću tu sve vrijeme uz njega, do pobjede - kaže Vanesa.

Veliko finale emisije Ples sa zvezdama je u ponedjeljak 16. juna, a finalisti će biti odabrani u polufinalnoj emisiji već sutra, kada će igrati Aleksandar Šapić, Ivan Mihailović, Tanja Petrović i Tanja Bošković.