latinica  ћирилица
19/07/2016 |  13:00 ⇒ 20/07/2016 | 17:20 | Autor: RTRS

Drim tim: Samo dvije nedjelje treninga, nema fizičkih priprema (FOTO/VIDEO)

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država okupila se danas u Las Vegasu i započela dvonedjeljne pripreme za Olimpijske igre!

Takozvani Drim-tim, iako bez najvećih zvijezda NBA lige poput Lebrona DŽejmsa, Stefa Karija, Rasela Vestbruka ili Lamarkusa Oldridža, prvi je favorit u Brazilu.

Amerikanci, razumije se, ne kriju ambicije i puni su samopouzdanja o čemu svjedoči i izjava jednog od lidera novog tima snova, Karmela Entonija: "Ovo je nova grupa igrača tako da imam priliku da im budem vođa na predstojećim Olimpijskim igrama. Suština za nas je da odemo u Rio, lijepo se provedemo i kući donesemo zlato".

Amerikanci su pripreme započeli u jako dobroj atmosferi, uz puno smijeha i međusobnih pošalica. Kod njih, naravno, nema nikakvih fizičkih priprema niti bilo čega sličnog.

Na treninzima se čak i ne uvježbavaju neke posebne akcije, igrači uglavnom igraju "jedan na jedan".

Za one koji možda nisu vidjeli sastav SAD da ponovimo za koje se igrače odlučio Majk Kžiževski: Kevin Durant, Karmelo Entoni, Drejmond Grin, Kajl Lori, Demarkus Kazins, Pol DŽordž, DŽimi Batler, Deandre DŽordan, Demar Derozan, Klej Tompson, Kajri Irving i Harison Barns.

 

 

 

 

(mozzartsport.com)