latinica  ћирилица
31/07/2016 |  10:10 | Autor: B92

Teodosić se povrijedio, zasad se ne zna ništa (VIDEO)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić povrijedio je šaku desne ruke pet minuta prije kraja utakmice sa Argentinom.
Miloš Teodosić (Foto: wikimedia.org) -
Miloš Teodosić (Foto: wikimedia.org)

Zasad nema informacija o težini povrede, ali Teo ima samo šest dana da se oporavi do početka olimpijskog košarkaškog turnira.

Teodosić je povredu zadobio tokom naizgled bezazlenog duela sa Fakundom Kampacom na polovini terena. Mačvan je prenio loptu i predao je srpskom plejmejkeru, a kada je Teodosić krenuo u dribling, Argentinac ga je udario po ruci

Teodosić je odmah istrčao sa terena sa bolnom grimasom na licu i nakon što mu je ukazana ljekarska pomoć, nije se vraćao u igru.

Srpska reprezentacija je već oslabljena zbog povrede Nemanje Bjelice, koji neće ići u Rio, a posljednje mečeve propušta i Nemanja Nedović, pretpostavlja se zbog lakše povrede.

Srbija je izgubila od Argentine sa 79:74, a sljedeći meč u Kordobi na turniru "Super 4" igra protiv Hrvatske u ponedjeljak u 23 časa.

Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama na programu je od 6. do 21. avgusta, a Srbija će prvi meč igrati protiv Venecuele.