latinica  ћирилица
19/08/2016 |  08:08 | Autor: BETA

Ana Dabović: Dale smo sve, na sve ili ništa za bronzu

Ana Dabović rekla je da je ekipa dala sve od sebe u polufinalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, kao i da će dati sve od sebe u meču za bronzu.

Španija je sinoć pobijedila 68:54, a Srbija će u polufinalu igrati sa pobjednikom duela Francuske i petostrukih uzastopnih šampiona SAD.

"Dale smo sve od sebe, čak i danas, iako to ne izgleda tako. Španija je bila bolja danas, sa većom energijom. Nismo odreagovale na njihovu agresivnost. Ali, mislim da je ovo realno. Mi smo napravile iznenađenje pobjedom nad Australijom, a ovo bi bilo čudo. Mi smo navikli da očekujemo čudo, ali nije bilo realno, iako smo svi vjerovali u pobjedu", rekla je Dabovićeva novinarima u Riju.

"Gledaćemo da iz ove utakmice naučimo što više možemo. Ući ćemo sa najvećom mogućom željom u utakmicu na bronzu, na sve ili ništa da osvojimo medalju", rekla je Dabovićeva.

Tamara Radočaj kazala je da je ekipa igrala slabo od samog početka.

"Od samog starta smo loše krenule. Bez energije, bez prepoznateljive igre. Ne volim da se žalim na sudije, ali mislim da nam danas nisu dale da dođemo do svoje igre. Imamo sutra slobodan dan da se koncentrišemo i da probamo da se izborimo za bronzu. Imali smo nevjerovatno veliku šansu. Ovo jeste svakako veliki rezultat, ali kad ste blizu finala...", rekla je ona.

Dajana Butulija kazala je da ekipi ništa nije uspjevalo.

"Ništa nas danas nije htjelo. Vidjeli ste da smo željeli. Znali smo da je ogroman uspjeh, ali kada dođeš blizu...mi uvijek idemo težim putem, tako da će možda biti slađe ako osvojimo bronzu ovako", rekla je Butulija.