latinica  ћирилица
21/08/2016 |  09:24 ⇒ 11:05 | Autor: RTRS

Dodik: Čestitke vaterpolistima i odbojkašicama Srbije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.
Milorad Dodik - Foto: AP
Milorad DodikFoto: AP

"Osvajanjem zlatne medalje nastavili ste sjajan niz odličnih rezultata na velikim takmičenjima kojim ispisujete nove stranice u istoriji vaterpola srpske reprezentacije", navodi se u čestitki.

U čestitki, koju je Dodik uputio vaterpolistima u svoje i u ime građana Republike Srpske, navodi se da su građani Srpske koji navijaju za vaterpolo reprezentaciju Srbije posebno proslavili osvajanje ove zlatne medalje, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

"Želim vam još mnogo uspjeha i velikih pobjeda na međunarodnim takmičenjima u godinama koje dolaze", navodi se u čestitki.

Predsjednik Srpske uputio je čestitku i ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije povodom osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama. "U ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime upućujem vam najiskrenije čestitke na istorijskom uspjehu i osvajanju srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju", navodi se u čestitki.

Predsjednik Srpske naglašava da su odbojkašice Srbije svoje zalaganje, požrtvovanost, veliko odricanje i srčanost krunisale osvajanjem olimpijskog srebra i ispisale novu stranicu u istoriji srpske ženske odbojke.

"Uvjeren sam da ćete u vremenu koje je pred nama nastaviti nizati uspjehe i na najbolji mogući način promovisati svoju državu i narod, što i nas iz Republike Srpske čini ponosnim", navedeno je u čestitki predsjednika Republike Srpske.