latinica  ћирилица
21/08/2016 |  11:03 ⇒ 12:39 | Autor: RTRS

Premijerka Cvijanović čestitala sportistima Srbije na osvajanju medalja

Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Olimpijskom savezu Srbije i vaterpolo reprezentaciji Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.
Željka Cvijanović - Foto: RTRS
Željka CvijanovićFoto: RTRS

“U ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, čestitam vam osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. Sjajnom igrom, mentalnom i fizičkom snagom i timskim duhom, ubjedljivo ste nadjačali protivnika i osvojili zlato, ispisujući tako nove stranice u istoriji vaterpola srpske reprezentacije.

Vaši uspjesi su podstrek i dokaz svim mladim ljudima da se vanserijski rezultati postižu samo napornim radom i ličnim odricanjem. Osvajanje najsjajnijeg odličja ima ogroman značaj kako za vas vrhunske vaterpoliste, tako i za srpski sport.

Ujedno, koristim priliku da Olimpijskom komitetu Srbije i svim sportistima koji su osvojili medalje, čestitam veliki uspjeh ostvaren na Olimpijskim igrama u Riju.

Uz želju da i dalje ostvarujete vrhunske rezultate i, na radost i ponos svih nas koji za vas navijamo, pobjeđujete na međunarodnim takmičenjima, još jednom Vam upućujem iskrene čestitke i srdačno vas pozdravljam“, navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.