latinica  ћирилица
15/03/2017 |  16:42 | Autor: RTRS

DŽenkins: Poštujemo Armani, ali idemo na pobjedu

Bek Crvene zvezde Čarls DŽenkins ocijenio je da je ekipa Armanija mnogo bolja nego što pokazuju rezultati.
Čarls DŽenkins - Foto: B92
Čarls DŽenkinsFoto: B92

Popularni 'Đenka' ističe i da njegov tim želi da odigra dobro u predstojećoj utakmici u Milanu pošto je svaki meč važan za plasman u četvrtinu finala Evrolige.

"Ekipa Armanija je mnogo bolja nego što to rezultat govori, mnoge utakmice su izgubili u tjesnim završnicama, a kod kuće igraju odlično u posljednje vrijeme. Pobijedili su mnoge dobre timove u Milanu, pobijedili su Olimpijakos, ne tako davno Darušafaku. Imaju mnogo individualnog talenta i kvaliteta, poštujemo ih, ali želimo da odigramo dobru utakmicu jer smo u fazi takmičenja kada je svaki meč važan", rekao je DŽenkins za klupski sajt.

Srpski i regionalni šampion u popodnevnim časovima putuje u Milano gdje će u četvrtak od 20.45 igrati protiv Armanija, utakmicu 26. kola Evrolige. Zvezda je trenutno na sedmom mjestu na tabeli skorom od 14 pobjeda i 11 poraza, dok je Armani posljednji sa sedam pobjeda i 18 poraza.

Utakmicu će propustiti Stefan Јović, koji ponovo ima problema s povredom leđa i neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću u narednim danima, a pitanje je da li će biti spreman i za prvi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti u nedjelju.

Izvor: B92