latinica  ћирилица
19/03/2017 |  17:13 ⇒ 21:00 | Autor: RTRS

Zvezda pobijedila Čukarički (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su Čukarički 4:3, u gostima, u 27. kolu Prvenstva Srbije.
Zvezda - Čukarički - Foto: RTRS
Zvezda - ČukaričkiFoto: RTRS

Zvezda je povela već u osmom minutu. Kanga je sjajno uposlio Boaćija, koji je rutinski savladao golmana Petrića. Samo osam minuta kasnije ponovo je proradila veza Kanga-Boaći. Gabonac je opet bio u ulozi asistenta, a napadač iz Gane je nepropisno zaustavljen.

Mažić je pokazao na bijelu tačku, a Luković penal pretvorio u vođstvo od 2:0.

Čukarički je uspio da smanji prednost gostiju u finišu prvog dijela igre. Anđelković je srušio Bojića, a Ožegović bio precizan sa bijele tačke.

U drugom poluvremenu fudbaleri oba tima su priredili sjajan meč. Na samom startu drugog dijela Čukarički je izjednačio. Kajević se najbolje snašao u gužvi i poslao loptu u mrežu.

Zvezda je ponovo stekla prednost samo šest minuta kasnije. Poslije akcije Milića i Petkovića, lopta je prošla kroz noge golmanu Petriću, a Boaći je Zvezdi obezbijedio još jedan gol.

Јoš jedan bivši fudbaler Crvene zvezde bio je koban po crveno-bijele. Јevtić je sjajnim udarcem savladao Manojlovića i ponovo izjednačio rezultat.

Ipak, Dušan Anđelković izrastao je u heroja ovog susreta, koji se najbolje snašao u gužvi i donio tri važna boda svojoj ekipi.

Crveno-bijeli tri kola prije kraja ligaškog dijela prvenstva zauzimaju prvo mjesto sa 70 bodova, dok šest manje ima drugoplasirani Partizan.

Čukarički je ostao na desetom mjestu sa 33 osvojena boda.

U narednom kolu Zvezda će dočekati subotički Spartak.