latinica  ћирилица
18/04/2017 |  23:19 ⇒ 23:23 | Autor: RTRS

Ronaldo het-trikom dotukao Bajern

Real Madrid je u spektakularnom meču pred svojom publikom pobijedio Bajern sa 4:2 i postao polufinalista Lige šampiona.
LŠ: Real Madrid - Bajern Minhen - Foto: AP
LŠ: Real Madrid - Bajern MinhenFoto: AP

Real je poslije 2:1 u Minhenu izgubio istim rezultatom u Madridu od Bajerna, ali je uz pomoć sudija postigao tri gola u produžecima i sa 4:2 izborio plasman.

Nakon što u prvih 45 minuta nije bilo golova, iako je bilo šansi s obje strane, Bajern stiže do vođstva na Bernabeuu golom Roberta Levandovskog iz penala u 53. minuta. Kazemiro je bespotrebno oborio Riberija.

Real kreće u ofanzivu i stiže do izjednačenja u 76. minutu, Kristijano Ronaldo je pogodio glavom poslije sjajnog centaršuta Kazemira, ali samo dva minuta kasnije Serhio Ramos reaguje traljavo u svom kaznenom i autogolom donosi Bavarcima produžetke.

Pet minuta prije kraja Bajern su oštetile sudije, prestrogo je drugi žuti karton dobio Arturo Vidal, ali to kao da im nije bilo dovoljno, već u 104. minutu nisu vidjeli ni ogorman ofsajd u kojem se našao Ronaldo, koji drugim golom poravnava na 2:2.

Ovaj gol je slomio goste, a Real to sjajno koristi te u narednoj deset minuta stavlja tačku na pobjedu.

Marselo se prošetao kroz odbranu Bajerna, a onda nesebično servirao Ronaldu loptu za het-trik, peti gol u ovom dvomeču, jubilarni 100. u Ligi šampiona.

Real je dotukao Bajern sa 4:2! Mladi Marko Asenisio sjajnom solo akcijom stiže do kaznenog prostora, dva puta je "izlomio" Humelsa, a onda savladao Nojera dijagonalom po zemlji.

Izvor: B92