latinica  ћирилица
20/06/2019 |  18:48 | Autor: B92

U susret NBA draftu – Јokić i reklama za tortilje (VIDEO)

NBA draft na programu je u noći između četvrtka i petka, a u susret ovom velikom događaju podsjećamo vas na Draft 2014. kada je Nikola Јokić biran s 41. mjesta.

Dobro je poznato da komesar lige objavi trideset pikova i da se sa njima rukuje na bini, a da se potom narednih trideset izaberu dok idu reklame.

Srpski košarkaš biran je s 41. mjesta i u tom trenutku išla je reklama za "Taco Bell" tortilje. Pojavilo se ime Nikole Јokića i grb Nagetsa koji oznavača da su ga oni "pokupili" na draftu.

Ova reklama postala je poznata poslije nekoliko godina, jer je Јokić postao superstar, i sada vas još jednom podsjećamo na nju.

Denver nije znao šta da očekuje od Јokića, ali su prepoznali nešto što druge franšize nisu i u narednim godinama to će im se debelo isplatiti.

Centar reprezentacije Srbije sada spada među najbolje centre na svijetu, prethodne sezone izabran je u "All NBA" prvi tim i tokom većeg dijela godine igrao je na MVP nivou.

Nagetse je vodio do polufinala Zapadne konferencije, gdej je ekipa Majka Melouna zaustavljena u sedmom meču od Portland Trejlblejzersa.

NBA draft je veoma važan za sve ekipe i pikovi se cijene više nego što možete da zamislite. Pravi primjer za to je Јokić, koji je biran tek s 41. mjesta, a sada je NBA zvezda.

Draft je na programu od 01.00.