latinica  ћирилица
01/12/2019 |  17:13 ⇒ 02/12/2019 | 08:25 | Autor: RTRS

Mega bolja od Igokee

Košarkaši Igokee nastavljaju sa lošim rezultatima ove sezone u ABA ligi. Zabilježili su osmi poraz, u devet utakmica. Izgubili su u Laktašima, od Mege, 72:69, trojkom Mesičeka u posljednjoj sekundi susreta.
Igokea-Mega (@BCIgokea) - Foto: Twitter
Igokea-Mega (@BCIgokea)Foto: Twitter

U samom finišu, Mega je imala napad za pobjedu, a lopta je stigla do Blaža Mesičeka, koji je pogodio trojku iz teške pozicije i donio važnu pobjedu svom timu.

Aleksandrovčani su imali lijepu priliku da konačno izađu iz krize, ali su još jednom ispustili šansu da se "odlijepe" i riješe pitanje pobjednika na vrijeme i za to su surovo kažnjeni. Tokom cijelog meča viđena je rezultatska klackalica u kojoj je najveću prednost imala Igokea, +8 u trećoj četvrtini, ali se Mega vratila sa tri vezane trojke.

U finišu, prvo je Von pogodio trojku za Igokeu i donio izjednačenje, a onda je u posljednjem napadu Mesiček trojkom odlučio pobjednika.

Kod Igokee Von je bio najefikasniji sa 21. poenom, Evans je ubacio 12, a Kariniauskas 11 poena. U pobjedničkom sastavu, Stanković i Stanić postigli su po 12, Ašćerić je dodao 11 poena.

U narednom kolu, Igokea gostuje u Zagrebu, kod Cibone.