latinica  ћирилица
18/09/2022 |  17:29 ⇒ 18:31 | Autor: SRNA

Dodik: Vukosavlje sa SNSD-om bilježi najbolje godine razvoja

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas u Vukosavlju da ova lokalna zajednica bilježi svoje najbolje godine i dane u kojima su završavani infrastrukturni projekti, koji su pomogli da se opština razvija u stabilnu lokalnu zajednicu.
Vukosavlje-Dodik - Foto: SRNA
Vukosavlje-DodikFoto: SRNA

- Ovdje je bilo ugodno doći i vidjeti šta je urađeno nakon nekoliko godina kada smo sa rukovodstvom opštine dogovorili šta treba uraditi - rekao je Dodik nakon predizbornog skupa SNSD-a u Centru za kulturu u Vukosavlju.

Dodik je naveo da je sve što je obećano i urađeno, a da je jedino ostalo da se u narednom periodu uredi objekat Srpske pravoslavne crkve u ovoj lokalnoj zajednici.

- Vukosavlje ima značajnu pažnju republičkih institucija, što će se nastaviti i u budućnosti - rekao je Dodik.

On je istakao da je zadovoljan predizbornom kampanjom u kojoj se osjeća pozitivna energija i veće prisustvo ljudi na skupovima SNSD-a.

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da očekuje veliku pobjedu u Vukosavlju, opštini koja je uz politiku SNSD-a rehabilitovana, i mjesto je u kome su uneseni novi život i sadržaji, kako bi moglo da funkcioniše.

- Ponosna sam na sve što su republičke institucije ovdje uložile, a zadovoljstvo urađenim građani su pokazali i danas dolaskom na predizborni skup SNSD-a - rekla je Cvijanović.

Ona je istakla da je broj građana na predizbornom skupu dokaz da politika SNSD-a ima podršku naroda u ovoj opštini, kao i širom Republike Srpske.

- Vukosavlje će postati veliko čvorište auto-puteva i to će biti dodatna obaveza republičkim i lokalnim vlastima da naprave veliku poslovnu i industrijsku zonu, koja će biti zamajac razvoja Vukosavlja u budućnosti - rekla je Cvijanović.

Na predizbornom skupu predstavljeni su kandidati iz Izborne jedinice četiri za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske Borislav Rakić rekao je da će se 2. oktobra građani ponovo opredijeliti za SNSD.

- Sve što smo obećali dolaskom na vlast ostvarili smo u saradnji sa predsjednikom Dodikom i Željkom Cvijanović - rekao je Rakić i pozvao građane da iskoriste svoje građansko pravo i izađu na izbore.