latinica  ћирилица
Јutarnji program
06:05 | utorak, 03. Oktobar
Јutarnji program: TEMA ЈUTRA:Digitalizacija nastave–korak unazad? Urednik i voditelj Branka Kukalj
Četiri sata važnih i aktuelnih tema-obrazovnih, ekonomskih, političkih! Struka odgovara na naša pitanja! I ovog jutra vodimo vas u sve dijelove Srpske!
Moje mjesto
16:20 | utorak, 03. Oktobar
Moje mjesto: Gost Mario Crnković
U emisiji ''Moje mjesto'' pričamo sa velikim zaljubljenikom u prirodu i oštrim borcem protiv izgradnje odlagališta nuklearnog otpada na Trgovskoj gori pored Dvora. Mario Crnković, osnivač eko-udruženja ''Grin-tim'' i jedan od glavnih protagonista dokumentarca '' Otpadnici''. Zaposlen je kao stručnjak i IT sektoru, obožava rijeku Unu jer to smatra svojim mjestom, a kako nam kaže, trudi se da bar na neki način zaštiti prirodna bogatstva koja imamo.
Kvadrat na znanje
16:20 | četvrtak, 05. Oktobar
Kvadrat na znanje: KAKO OD NASILjA ZAŠTITITI DЈECU?
I u ovoj emisiji nastavljamo da “otvaramo” neke, veoma važne teme! Govorićemo o tome kako i kome se mogu obratiti djeca i mladi, žrtve bilo kakvog oblika nasilja i gdje im može biti “početna” tačka u rješavanju eventualnih poteškoća u vezi sa mentalnim zdravljem! Kroz priču o savjetodavnoj liniji “Plavi telefon”, za koju se sudeći po broju poziva, može reći da je svakodnevno “usijana”, sa psiholozima koji im se javljaju sa "druge strane žice", razgovaramo o problemima sa kojima se mladi pozivaoci suočavaju.
Riječ vjere
13:00 | nedjelja, 08. Oktobar
Riječ vjere: Religijski program
Pravoslavni hrišćani vjeruju da je Presveta Bogorodica njihova najveća moliteljka pred Gospodom. Himne blagodarnosti, akatiste uznose pred njenim čudotvornim ikonama. Obilježena je treća godišnjica utemeljenja Evropskog centra za mir i saradnju "Marija Zvijezda" u čuvenom trapističkom samostanu. Medresa "Reis Ibrahim ef. Maglajlić" u Banjaluci započela je u punom kapacitetu novu školsku godinu. Kabala, mistična nauka ponikla u judaizmu, dugo je bila skrivena. Ko ima ključnu ulogu za njezino afirmisanje? urednica Religijskog programa Žana Vukosavljević