X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
U fokusu
15:10 | ponedjeljak, 25. Mart
U fokusu: Izazovi samohranih roditelja
Sa kakvim problemima se svakodnevno suočavaju? Zašto nakon razvoda, mnogi roditelji smatraju da prestankom bračnog prestaje i njihov roditeljski status i uloga? Na koji način nesavjesnog roditelja natjerati da ispunjavu svoju roditeljsku, ali i zakonsku obavezu? Kada će zaživjeti alimentacioni fond i kako je zamišljeno njegovo funkcionisanje?
Puls života
17:50 | ponedjeljak, 25. Mart
Puls života: O zdravlju mislite dok ste zdravi!
Zdravlje na prvom mjestu!I u Pulsu života na prvom mjestu oralno zdravlje.Sa učenicima petog razreda osnovne škole posjetili smo Dentalnu kliniku Medicinskog fakulteta.Kako se pravilno peru zubi? Vrijeme alergija dolazi, saznaćete savjet više od pedijatra alergologa.O zdravlju mislite dok ste zdravi i pratite Puls života.
Ukrštenica
21:05 | ponedjeljak, 25. Mart
Ukrštenica: NATO bombardovanje SRЈ
NATO je u Srbiji usmrtio oko 2500 ljudi, od čega vise od 80 djece. Materijalna šteta procijenjena je na oko 30 milijardi dolara. Bombardovanje tada Savezne Republike Јugoslavije trajalo je 78 dana, a 20 godina kasnije, Srbima su i dalje otvorena vrata za ulazak u NATO Savez. Šta se tačno desilo prije 20 godina, kakve su posljedice, da li će Srbi ostati uporni u odolijevanju ulasku u NATO, gledajte u Ukrštenici.