latinica  ћирилица
U fokusu
13:20 | srijeda, 02. Decembar
U fokusu: Ugostitelji i korona
Maske “krase” lica konobara, dok ih gosti skidaju čim uđu u objekat! To je slika ovdašnjih kafića i restorana. Rijetki su oni koji prilikom odlaska u toalet stavljaju masku na lice! Sa gostima emisije razgovaraćemo o poštovanju epidemijskih mjera u ugostiteljstvu, radnom vremenu objekata, gubicima u prometu i evenutalnoj nadokandi izgubljenog.
Kvadrat na znanje
16:20 | četvrtak, 03. Decembar
Kvadrat na znanje: KAKO DЈECI OMOGUĆITI ZDRAV RAZVOЈ I ODRASTANJE- PRAVA, OBAVEZE I ODGOVOROST?
Raspetljati "životne čvorove" u koje se često "usučemo", nekad nije lako bez stručne psihološke pomoći! Zašto je onda odlazak psihologu i dalje jedna od tabu tema, jedna od onih o kojima se ne priča? Pomenuta pomoć nerijetko je potrebna i djeci, prihvatali to pojedini roditelji, ili ne! Upravo zbog tog "neprihvatanja", sa dječijim psihologom Јasnom Dragišić "javno" razgovaramo o dječijem zdravom razvoju i odrastanju, porodici- pravima, obavezama i odgovornosti koju roditeljstvo nosi, ambicijama, istinama, zabludama i ostalim izazovima u koje nas doba u kojem živimo, često gura!
Riječ vjere
13:00 | subota, 05. Decembar
Riječ vjere: Religijski program
Pravoslavna crkva podignuta u spomen na praznik Uspenija Presvete Bogorodice u Gabeli kod Čapljine preživjela je sve nevolje HH vijeka. "Pruži svoju ruku siromahu", rečenica iz Knjige Sirahove vodilja je ovogodišnjeg Svjetskog dana siromaha. LJubitelj pisane riječi i sakupljač knjiga bio je hafiz Mehmed ef. Zahirović, muftija banjalučki. Šta povezuje plod nara ili šipka i propise u jevrejskoj vjeri? urednica Religijskog programa Žana Vukosavljević