latinica  ћирилица

MARKETING

TV Marketing 

TV Marketing nudi usluge raznovrsne prezentacije robnih marki, kao i sveukupnog identiteta i imidža firmi-klijenata. Pored emitovanja reportaža i sponzorisanja pojedinih emisija, zastupljene su i različite vrste promocija u okviru specijalizovanih emisija. Zahvaljujući visokoj tehničko-tehnološkoj opremljenosti i kreativnom timu vrsnih profesionalaca TV Republike Srpske nudi produkciju reportaža i spotova, kao i osmišljeni vid marketinškog predstavljanja klijenata u formi namjenskih filmova i emisija.


Dokument Preuzmi
Cijene emitovanja TV RS ( .pdf ) pdf download

Cjenovnik usluga i oglašavanja i sponzorstva s opštim uslovima

doc download

Radio Marketing 

Uvijek na usluzi i u kontaktu sa slušaocima. Pravi miks informacija, komunalija, otvorenih telefona, savjeta, gostovanja, sučeljavanja, javljanja s lica mjesta.. Optimalni balans lokalnog i nacionalnog, govornog i muzičkog, sve to možete naći samo na jednom mjestu a to je radio Republike Srpske. Marketing služba radija Vam omogućava da se i Vi kao firma-klijent nađete sa svojom prezentacijom zajedno sa najbržim, najtačnijim i najmasovnijim informacijama koje nudi radio Republike Srpske na prostoru cijele Republike Srpske i BiH. Oglašavanjem na Srpskom Radiju pare uložene u reklamu vratiće se višestruko upravo Vama.


Dokument Preuzmi
Cjenovnik usluga Radija Republike Srpske ( .pdf ) pdf download

WEB Marketing 

Sajt Radio Televizije Republike Srpske je jedan od najbrže rastućih internet medija u BiH. Odlikuje nas stabilan dugogodišnji rad i veliki broj posjeta, kako sa područja BiH, tako i iz inostranstva. Svoju publiku informišemo o najrelevantnijim događajima iz skoro svih društvenih sfera. Svojim posjetiocima u svakom trenutku pružamo veliki broj informacija, stalni video i audio striming, informisanje u realnom vremenu. Činjenica da više od polovine posjetioca (skoro 53 %) dolazi van granica BiH, pokazuje da je sajt RTRS jedan od najrelevantnijih faktora informisanja kada je u pitanju informisanje građana koji žive u inostranstvu. Zbog svega navedenog, oglašavanje na internetu danas je najrašireniji i najjeftiniji način oglašavanja, a putem našeg sajta dolazite do velikog broja internet korisnika u svrhu povećanja broja klijenata kompanije.


Dokument Preuzmi
Cjenovnik usluga reklamiranja na WEB sajtu RTRS ( .pdf ) pdf download

Teletekst Marketing

Dokument Preuzmi
Cjenovnik usluga Teleteksta RTRS ( .pdf ) pdf download