latinica  ћирилица
18/09/2022 |  19:28 ⇒ 19:31 | Autor: SRNA

Šarović: Zalažemo se za mir, stabilnost i prosperitet

Kandidati SDS-a sa područja Sarajevsko-romanijske regije, koji se nalaze na izbornim listama za predstojeće opšte izbore, poručili su danas na tribini na Palama da ova stranka i njeni koalicioni partneri žele da u Republici Srpskoj, ali i u BiH vladaju mir, stabilnost i prosperitet.
Pale-SDS (Foto: SDS) -
Pale-SDS (Foto: SDS)

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mirko Šarović očekuje da SDS u naredne četiri godine bude nosilac razvoja Istočnog Sarajeva i Pala.

- Nastavićemo da ulažemo u dalji razvoj Olimpijskog centra "Јahorina", ali ćemo daleko više računa voditi o interesima naših sugrađana - poručio je Šarović na stranačkoj tribini.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice osam Marinko Božović rekao je da kandidati ove stranke "svijetla obraza" izlaze pred birače i izrazio nadu da će građani Srpskoj dati svoj glas i Šaroviću i Јeleni Trivić, kandidatu PDP-a za predsjednika Republike Srpske.

Kandidat SDS za Narodnu skupštinu Sonja Јovičević Karadžić navela je da građani Srpske treba da žive bolje, a da institucije Srpske ne smiju da pokleknu u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

Nosilac liste SDS-a za Predstavnički dom Paramentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Darko Babalj rekao je da predstavnice opozicije u Srpskoj nisu izdajnici i da takve tvrdnje doživljava kao najveću uvredu i njemu i svim njegovim saborcima u borbi za otadžbinu.