latinica  ћирилица
18/09/2022 |  21:03 ⇒ 21:50 | Autor: SRNA

Dodik: SNSD ostavio svoj pečat u Modriči

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je večeras u Modriči da će SNSD u ovoj opštini raditi i graditi bez obzira na trenutnu situaciju i da će se realizovati projekti koji su važni za narod.
Dodik u Modriči - Foto: SRNA
Dodik u ModričiFoto: SRNA

Dodik je rekao prije predizbornog skupa da je SNSD u Modriči ostvario značajne rezultate i da skoro da nema dijela opštine da ova stranka nije ostavila svoj pečat.

On je rekao da je Modriča opština u kojoj SNSD ima emociju, koja je izgrađena još dok je u ovoj opštini poslove vodio pokojni predsjednik Republike Srpske Milan Јelić.

Dodik je rekao da će prioritet, kada bude izabran na funkciju predsjednika Republike Srpske, biti mir i stabilnost, prije svega energetska, a neće izostati ni politička pitanja jer će ih nametati različiti faktori iz BiH i regiona.

- Pokušaćemo u svakoj opštini da uradimo nešto i kao predsjednik neću dozvoliti da bilo ko, ko ne radi za interes Republike Srpske, bude dio našeg tima - rekao je Dodik.

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je večeras u Modriči da će interese Republike Srpske braniti institucionalno, onako kako je predvidio Ustav.

Na predizbornom skupu SNSD-a u Srpskom kulturnom centru u Modriči predstavljeni su kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Izborne jedinica dva i za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice četiri.