latinica  ћирилица
20/09/2022 |  21:18 ⇒ 22:14 | Autor: SRNA

"SNSD pobjednička partija koja radi za Srpsku"

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović poručila je da je SNSD pobjednička partija koja radi za Republiku Srpsku i koja ima čime da se ponosi, te da je uvjerena u veliku pobjedu.
SNSD-tribina - Foto: SRNA
SNSD-tribinaFoto: SRNA

- Obišla sam sve gradove i opštine u Republici Srpskoj i sve što tamo ima urađeno zasluga je SNSD-a - istakla je Cvijanović večeras na tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Kočićev Vijenac.

Ona je poručila da SNSD ide na izbore 2. oktobra da dobije potvrdu za svoju politiku i da vrati Banjaluku tamo gdje joj je mjesto, a to znači u sigurne ruke.

- Banjaluku da iščupamo od ove lakrdije koju gledamo dvije godine, da se vratimo ozbiljnoj politici i da vodimo računa o našim ljudima i potrebama mjesnih zajednica - rekla je Cvijanović.

Cvijanović je naglasila da SNSD vodi računa o svakom čovjeku i Republici Srpskoj.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Nebojša Radmanović rekao je da je prva odbrana Republike Srpske u Sarajevu, zbog čega treba glasati za Cvijanovićevu, te za listu SNSD-a za Predstavnički dom parlamenta BiH jer su njeni kandidati spremni da brane Republiku Srpsku.

Radmanović je rekao da nije slučajan slogan SNSD-a "Јer volimo Srpsku", ističući da 25 godina SNSD voli Republiku Srpsku, voli ljude u Srpskoj i čuva teritoriju Republike Srpske.

On je rekao da najstariji ljudi u Banjaluci ne pamte lošiju vlast kakva je danas u ovom gradu.

- Ovo su izbori opšti, ali Banjalučani pokazuju da su digli glavu, da su se vratili i znaju kako treba da izgleda Republika Srpska i Banjaluka, zbog čega ih pozivam da glasaju za SNSD i za Milorada Dodika i Željku Cvijanović - istakao je Radmanović.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Vlado Đajić rekao je da je uvjeren u pobjedu SNSD-a na svim nivoima na predstojećim izborima, ističući da se 2. oktobra brani budućnost Republike Srpske.

On je istakao da su iza kandidata SNSD-a na izborima i ministara u Vladi Republike Srpske djela za razliku od opozicionih kandidata.

Đajić je naglasio da je uz podršku predsjednika Republike Srpske, srpskog člana Predsjedništva BiH i Vlade Republike Srpske izgrađen savremen Univerzitetski klinički centar u Banjaluci, koji je najbolji u regionu i u rangu sa svjetskim centrima.