latinica  ћирилица
21/09/2022 |  21:43 ⇒ 22/09/2022 | 10:27 | Autor: SRNA

Dodik: Srpska sve stabilnija, ostvaruje sve planove

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srpska sve stabilnija i da ostvaruje sve svoje planove i programe, navodeći da je SNSD vodi ka miru i održivosti.
Milorad Dodik -
Milorad Dodik

- Želim da se u Republici Srpskoj održi energetska sigurnost, zbog čega sam boravio u posjeti Ruskoj Federaciji - istakao je Dodik večeras na tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Zalužani.

On je najavio da će, nakon izbora, svim našim ljudima u dijaspori, koji imaju porijeklo iz Republike Srpske biti izdata takozvana identifikaciona nacionalna karta na osnovu koje će ovdje imati status domaćih lica.

- To je velika pomoć Republike Srpske za naše ljude i pokazuje našu privrženost njima - poručio je Dodik.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Vlado Đajić rekao je da je evidentno da SNSD više nije partija, već pokret za očuvanje i unapređenje Republike Srpske, te da će pobjeda SNSD-a na predstojećim izborima biti ubjedljiva.

- Republika Srpska će da opstane, da živi i da dugo traje - istakao je Đajić.

On je rekao da ne vidi konkurenciju na izborima u opozicionim redovima, jer djela najbolje govore šta je sve do sada uradio SNSD.

Kandidat SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan Snježana Novaković Bursać rekla je da Republika Srpska mora izabrati stabilne ličnosti - Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Moramo izabrati stabilnu skupštinsku većinu kako bismo opstali i nastavili razvoj i unapređenje svih sektora društva u kojima su postignuti značajni rezultati - istakla je Bursaćeva.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Mladen Ilić rekao je da je uvjeren u izbornu pobjedu SNSD-a, jer je ova stranka najveća i najmoćnija politička organizacija u Republici Srpskoj i BiH.

- SNSD jedini ima kapacitet da održi mir i stabilnost na ovim prostorima - istakao je Ilić.