latinica  ћирилица
24/09/2022 |  20:51 ⇒ 20:55 | Autor: SRNA

Cvijanović: Izborna pobjeda zaslužena prethodnim radom (FOTO)

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva Željka Cvijanović rekla je na predizbornoj tribini u Ugljeviku da je izborna pobjeda zaslužena prethodnim radom i da je Ugljevik odlučio da bude sa ljudima koji rade za Republiku Srpsku i koji smatraju da su odgovorni svom narodu, a ne nekim strancima.
Željka Cvijanović (Foto: twitter.com/SNSDDodik) -
Željka Cvijanović (Foto: twitter.com/SNSDDodik)

- Ozbiljna i stabilna politika čuva stabilnom našu Republiku Srpsku. Ništa nije važnije od naše stabilnosti, a to je garancija da ćemo čuvati naše institucije, one će čuvati naše nadležnosti i građane i svi zajedno onda imamo izvjesnu budućnost. Od snage SNSD-a i naše koalicije zavisiće snaga naše Republike - poručila je Cvijanović.

Ona je rekla da je ponosna na vlast SNSD-a jer je uspjela da odgovori velikim izazovima i da gradi i razvija Srpsku, a da je naponosnija zato što su imali hrabrosti da misle i da kažu ono što misle, za razliku od drugih koji se na izborima nude, a niti misle svojom glavom niti smiju da govore svojim ustima i nisu odgovorni svom narodu, nego stranim centrima.

Posebno je, kaže, ponosna na mjeru podrške za vještačku oplodnju zahvaljujući čemu je u Republici Srpskoj do sada rođeno 1.600 beba.

- Naša Republika je naša i ostaće naša, o našoj Republici odlučujemo mi - zaključila je Cvijanović.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Milutin Tasovac rekao je na skupu da je pobjeda SNSD-a na izborima garancija da će Republika Srpska opstati i ostati, jer je ova državotvorna stranka iznijela teret kroz teška vremena.

- Srpski narod nikoga ne mrzi, ali nikome neće ni biti sluga. Nećemo unitarnu BiH, gradićemo i razvijati svoju Republiku Srpsku, a nismo u tome usamljeni, imamo podršku bratske Srbije - rekao je Tasovac.

On je najavio da se Ugljevik pridružuje apsolutnoj izbornoj pobjedi SNSD-a, Dodika za predsjednika Republike i Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Kandidat za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine iz Izborne jedinice dva Nedeljko Ćorić rekao je na centralnoj tribini u Ugljeviku da su Srbi svoju slobodu skupo platili u ratu, ali zato je danas žive, njeguju i čuvaju kao i svoju Republiku Srpsku, za koju je rekao da je svakim danom sve jača, sigurnija, stabilnija i u svakom smislu nezavisnija i može da odgovori u punom kapacitetu na sve zahtjeve svojih građana.

- Prije dolaska na vlast SNSD-a, za vrijeme ovih koji se danas nude kao bolja budućnost, u Republici Srpskoj je vladala opšta nestabilnost i banditizam, sa SNSD-om Srpska ide svakim danom korak naprijed jer ima ljude koji znaju da upravljaju Srpskom. Nema na Balkanu boljeg političkog tandema od Dodika i Cvijanović - poručio je Ćorić.

Nosilac liste SNSD za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je da građani 2. oktobra glasaju za SNSD, Dodika i Cvijanovićevu, za budućnost svoje djece i Republike Srpske, nasuprot onima koji rade na urušavanju Srpske, za unitarnu BiH.

- Alternativa bi u Sarajevu da proda svoj narod, nemojte 2. oktobra prodati svoje živote i sudbinu u narede četiri godine. Oni koji ih plaćaju su oni koji su bombardovali Republiku Srpsku i Srbiju , a samo izdajnici uzimaju pare od neprijatelja - istakao je Mitrović.