latinica  ћирилица
24/09/2022 |  23:05 ⇒ 23:28 | Autor: SRNA

Stevandić: Očekujemo veliki broj poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je večeras u Bratuncu da je uvjeren da će ova stranka na predstojećim opštim izborima ostvariti najbolji rezultat do sada.
Nenad Stevandić - Foto: SRNA
Nenad StevandićFoto: SRNA

"Očekujemo veliki broj poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske i već sada se može reći da će Ujedinjena Srpska biti najveći pobjednik", rekao je Stevandić, koji je nosilac kandidatske liste Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri.

Stevandić je rekao da u Ujedinjenoj Srpskoj smatraju svoj doprinos presudnim za pobjedu koalicionih kandidata Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

Prema njegovim riječima, Ujedinjena Srpska se izborila za prepoznatljivost i da bude pitana za sve.

Kandidat ove stranke za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam Miladin Radović rekao je da je prepuna dvorana na večerašnjoj tribini potvrda snage velike snage ove stranke.

"Poručujemo da će Ujedinjena Srpska i na ovim izborima pobijediti u Bratuncu i da će koalicioni kandidati za predsjednika Srpske i Predsjedništvo BiH u Bratuncu dobiti najviše glasova", poručio je Radović.

Kandidat Ujedinjene Srpske za Predstavničkim dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice tri Branimir Trišić rekao je da stranka još bilježi porast članstva i omasovljuje se u Bratuncu i dodao da će opet zabilježiti pobjedu.

Na večerašnjoj tribini predstavljeni su kandidati Ujedinjene Srpske za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice sedam čiji je nosilac Kostadin Vasić, te za Parlamentarnu skupštinu BiH na čijem je čelu Nenad Prodanović.