latinica  ћирилица
25/09/2022 |  20:23 ⇒ 27/09/2022 | 00:56 | Autor: SRNA

Dodik: Srpskoj potreban snažan lider da odgovori izazovima vremena

Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je važno da Srpska dobije snažno rukovodstvo i da se obezbijedi stabilna Vlada i skupštinska većina koja će raditi tako da to bude u interesu Republike da se odbrani od najezda koje su aktivne na ovim prostorima.
Milorad Dodik -
Milorad Dodik

- Samo kompaktno rukovodstvo, snažno rukovodstvo, snažan lider u Republici Srpskoj može da odgovori na izazove vremena koje su pred nama - rekao je Dodik večeras na predizbornoj tribini u Ribniku.

On je naveo da je u ovom teškom vremenu važno imati vjeru u državu i narod.

- Mi smo država, moje je da se borim za taj teretman - istakao je Dodik.

On je poručio da ne treba slati nekoga nepoznatog u svijet pored imena kao što su /kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH/ Željka Cvijanović i Milorad Dodik.

- Јa sam čovjek mira, ja ću obezbijediti stabilnost i mir, u teškim okolnostima znam šta radim, znam s kim komuniciram, pažljivo biram svoje saradnike - rekao je Dodik.

On je naglasio da je Ribnik mjesto uspjeha SNSD-a i urađenih projekata.

- Radili smo na komunalnoj infrastrukturi i ponosan sam što je to urađeno s Vama i za Vas - rekao je Dodik i dodao da samo dugoročne pobjede jesu one koje trebaju ovom narodu.

On je naveo da je Ribnik uspješan zato što ima kompaktnu političku strukturu, ima skupštinsku većinu i načelnika koji zajedno rade, bez oklijevanja donose odluke i ne suproststavljaju se jedni drugima.

- Mi smo spremni naći investitora koji ovdje treba da otvori fabriku i zaposli 50-100 ljudi - poručio je Dodik.