latinica  ћирилица
26/09/2022 |  18:31 ⇒ 20:09 | Autor: SRNA

Cvijanović: Od SNSD-a zavisi snaga Srpske (FOTO)

Kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da očekuje veliku pobjedu SNSD-a u Šekovićima na predstojećim izborima jer razumiju da od snage SNSD-a zavisi snaga Republike Srpske.
Šekovići (foto: instagram.com / zeljka.cvijanovic) -
Šekovići (foto: instagram.com / zeljka.cvijanovic)

Cvijanoviće je rekla da je politika ove stranke usmjerena na svakog čovjeka, na svaki grad i opštinu širom Republike Srpske, što je slučaj i sa Šekovićima.

- I ovdje je rađena putna i komunalna infrastruktura, obnavljani školski objekti, izlazimo u susret potrebama naših stanovnika, kao i u svim mjestima Republike Srpske - rekla je Cvijanović novinarima prije predizborne tribine SNSD-a u Šekovićima

Ona je podsjetila na povećanje plata, penzija, boračkih i socijalnih davanja, podsticaja u poljoprivredi u Republici srpskoj i da je na to usmjerena pažnja SNSD-a.

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamenta BiH Radovan Višković rekao je da su Šekovići već odlučili i da imaju priliku da naprave najveću razliku u korist Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Ovdje smo da bi glasali za Republiku Srpsku, jer je Srpska garant opstanka i našeg bitisanja, garant naše slobode, jer je naš narod postradao svuda gdje nije imao državu - dodao je Višković.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

Višković je napomenuo da je skoro čitav svijet, od Amerike, Njemačke, Velike Britanije, udario na Dodika, ali ne zbog njega već zbog Republike Srpske.

- Oni znaju da bi, ako bi mi dozvolili da se sruši Milorad Dodik, njihov sljedeći korak bio uništenje Republike Srpske - rekao je Višković.

On je pozvao birače da 2. oktobra glasaju za Dodika i Cvijanovićevu i za liste SNSD-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici sedam Zoran Stevanović pozvao je sugrađane da glasaju za kandidate SNSD-a u ovoj izbornoj jedinici, koji, kako je rekao, najčestitije rade svoj posao.

On je posebno istakao važnost pozicije predsjednika Republike Srpske, te pozvao birače da podrže kandidate ove stranke za predsjednika Republike Milorada Dodika i za člana Predsjedništva BiH Željku Cvijanović.

Kandidat SNSD-a za poslanika za Narodnu skupštinu Republike Srpske Dostana Šulić istakla je da je srpski narod srećan što ima Republiku Srpsku i dodala da je ponosna na SNSD i njegovo rukovodstvo.

- Čuvajmo Republiku Srpsku, čuvajmo slobodu, a tu slobodu najbolje i najsnažnije brane Dodik i Cvijanović - poručila je Šulićeva.