latinica  ћирилица
27/09/2022 |  21:46 | Autor: SRNA

Stevandić: Rast stranke neće biti zaustavljen

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je večeras da rast ove stranke neće biti zaustavljen i da će veoma brzo pokazati ko je uzrok posljednjih pokušaja da se omete kampanja.
Banjaluka: Ujedinjena Srpska - Foto: SRNA
Banjaluka: Ujedinjena SrpskaFoto: SRNA

Prije završne tribine u Banjaluci i promocije kandidata ove stranke za predstojeće izbore, Stevandić je rekao kako su počela razna podmetanja i spinovi, ali da u ovoj stranci znaju o čemu se radi.

On je napomenuo da je prije dvije godine postojao pokušaj da se zabrani učešće Ujedinjene Srpske na lokalnim izborima, dodajući da je taj pokušaj došao iz "istog centra".

- Tada je izvršilac bila Centralna izborna komisija. Sada je bio plan da se napravi klinč u koalicionim odnosima i da se /Milorad/ Dodik okrivi za slučaj "Novitović" da bi se onda glasači Ujedinjene Srpske okrenuli protiv njega i napravili ozbiljnu pobjedu za nekog drugog - rekao je Stevandić.

On je istakao da Ujedinjena Srpska zna da iza navedenog slučaja ne stoji SNSD. "To znači da su naši glasovi najorganizovaniji, najsigurniji, da imamo najveći rast i da ćemo odlučivati o svemu pa su se zato svi utrkivali ko će od toga da pokuša da izvuče korist", rekao je Stevandić.

Prema njegovim riječima, glasovi ove stranke će na predstojećim izborima odlučivati o budućem članu Predsjedništva BiH, predsjedniku Republike Srpske i sastavu Vlade.