latinica  ћирилица
29/09/2022 |  19:53 ⇒ 20:44 | Autor: SRNA

Cvijanović: Očekujemo ubjedljivu pobjedu (FOTO)

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je večeras u Prnjavoru da očekuje veliku i ubjedljivu pobjedu SNSD-a na izborima koji će biti održani u nedjelju, 2. oktobra.
SNSD u Prnjavoru (Foto: twitter.com/MiloradDodik) -
SNSD u Prnjavoru (Foto: twitter.com/MiloradDodik)

Cvijanović je uoči tribine u Prnjavoru rekla da su u ovoj lokalnoj zajednici, zahvaljujući dobroj saradnji republičkih i lokalnih vlasti, urađeni mnogobrojni projekti.

- Sigurna sam da građani Prnjavora to cijene i da će tako biti i u narednom periodu. Očekujem da Prnjavor pokaže da je u bojama SNSD-a i na ovim izborima, kao što je bio to slučaj prethodnih nekoliko izbornih procesa - rekla je Cvijanović.

Ona je istakla i da je zadovoljna odzivom građana na tribinama SNSD-a širom Republike Srpske.

      View this post on Instagram

A post shared by Željka Cvijanović (@zeljka.cvijanovic)

- Imamo mnogo dobre, pozitivne energije, poslali smo mnoštvo dobrih poruka, pokazali da želimo zajedno da radimo za jaku Republiku Srpsku, da čuvamo naše nadležnosti, institucije, da povećamo plate i penzije, da izlazimo u susret potrebama naših građana i izgrađujemo Republiku Srpsku - rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila uvjerenje da građani razumiju da u rukama SNSD-a leži politička sigurnost koja garantuje istovremeno vođenje ekonomskih procesa i očuvanje i zaštitu Republike Srpske u teškim vremenima.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice dva Darko Tomaš rekao je novinarima da je u najavi još jedna pobjeda SNSD-a.

- Pobjeda u Prnjavoru bila je velika i izvjesna i 2016. i 2018. i 2020, a biće i 2022. godine kao plod rezultata rada, prije svega republičkih vlasti predvođenih Miloradom Dodikom i Željkom Cvijanović, a potom i nas na lokalnom nivou - rekao je Tomaš.

On je izrazio očekivanje da će građani vrednovati taj rad i dati ogromnu podršku SNSD-u i tako dozvoliti da se nastavi kontinuitet razvoja Republike Srpske.

Večerašnjem centralnom skupu SNSD-a prisustvovao je i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, a predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice dva i kandidati za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan.