latinica  ћирилица
30/09/2022 |  19:19 | Autor: SRNA

Čubrilović: Kandidati DEMOS-a vrijedno radili u proteklom periodu

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Nedeljko Čubrilović pozvao je danas stanovnike Ugljevika da glasaju za kandidate DEMOS-a koji su vrijedno radili u proteklom periodu.
DEMOS - Foto: SRNA
DEMOSFoto: SRNA

Čubrilović je na predizbornoj tribini u Ugljeviku izrazio uvjerenje da će DEMOS iz te regije imati dva poslanika u parlamentu Srpske.

On je okupljenima poručio da građani imaju za koga da se opredijele, jer je DEMOS ponudio ostvarene kandidate koji žive od svog rada.

- Ubijeđen sam i da ćemo iz ove regije imati poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH - dodao je Čubrilović.

Nosilac liste DEMOS-a za Parlamentarnu skupštinu BiH u Izbornoj jedinici dva Čedomir Stojanović zahvalio je biračima za dosadašnju podršku i pozvao ih da na predstojećim izborima podrže njihove kandidate i Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva i Milorada Dodika za predsjednika Srpske, koji vode Srpsku putem prosperiteta.

Čubrilović je sa kandidatima DEMOS-a ranije danas posjetio Opštinski odbor stranke Lopare, gdje je održan sastanak nakon koga je poručeno da majevički kraj ima ogroman potencijal za unapređenje saradnje sa dijasporom.

- DEMOS će se zalagati za otvaranje većeg broja diplomatsko-konzularnih predstavništava kroz koja bi saradnja bila unaprijeđena i konkretizovana. Dijaspora ima i volju, ali i potencijal za ogromna ulaganja koja će Republici Srpskoj donijeti nova radna mjesta, a samim tim i ostanak ljudi na ovim prostorima - poručeno je iz DEMOS-a nakon sastanka.