latinica  ћирилица
30/09/2022 |  19:37 ⇒ 19:38 | Autor: SRNA

Šarović: Borci u fokusu interesovanja

Kandidat SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović rekao je večeras na tribini u Novom Gradu da su u programu SDS-a borci u fokusu interesovanja.
Novi Grad - SDS - Foto: SRNA
Novi Grad - SDSFoto: SRNA

Šarović je rekao da se to ne odnosi samo na borački dodatak već i na druga prava ove populacija, a dodao je i da će penzioneri, ako dobiju povjerenje građana, imati najmanje 10 odsto veće penzije naredne godine.

On je naveo da će, ako bude izabran za člana Predsjedništva BiH, biti u obavezi da obezbijedi stabilan ambijent, dobro okruženje kako bi Republika Srpska i BiH bile dobro mjesto za investiranje.

- To je uslov za ekonomiju, za razvoj. To su naši prioriteti - rekao je Šarović.

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Јelena Trivić očekuje pobjedu opozicionih stranaka za pojedinačne funkcije i kandidatskih listi.

- Borićemo se za svakog čovjeka da ostane u Republici Srpskoj, stvarati bolje uslove za život. To znači raditi da se sačuva mir, obezbijedi politička stabilnost i normalizuju politički odnosi - rekla je Trivićeva.

Nosilac SDS-ove liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Mladen Šumar iz Novog Grada vjeruje u pobjedu na opštim izborima.