latinica  ћирилица
07/09/2024 |  20:15 ⇒ 21:22 | Autor: RTRS

Dodik: Doboj - mjesto pobjede SNSD-a (FOTO)

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da je Doboj mjesto pobjede SNSD-a, da Doboj zaslužuje da nastavi da se razvija i da je večeras u ovom gradu kako bi dao podršku kandidatu za gradonačelnika Borisu Јeriniću i listi kandidata za lokalni parlament.
Dodik u Doboju - Foto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja
Dodik u DobojuFoto: ZIPAPHOTO/Borislav Zdrinja

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je na stranačkoj konvenciji u Doboju da je ova stranka spremna za još jednu veliku pobjedu.

- Prije nekoliko dana ovdje smo otvorili bolnicu, a večeras smo razgovarali o projektima koji treba da obilježe novi mandat i to će biti dar ljudima u ovom gradu - izjavio je Dodik.

Foto: ZIPAPHOTO/BorislavZdrinja

Dodik je dodao da SNSD želi da Doboj bude primjer uspjeha i ukazao na to da se u tom pravcu uveliko saobraćajno razvija.

- Republika Srpska ima potencijal za velike projekte, a u saradnji sa predsjednikom dobojskog Gradskog odbora SNSD-a Obrenom Petrovićem, tražićemo od Vlade Srpske da se u vlasništvo Doboja prenese dio neupotrebljivog zemljišta "Željeznica Republike Srpske" koji će biti u korist privrednog razvoja grada.Grad Doboj je uspješan zato što ima jednu partiju i jednu strukturu odlučivanja. I ja to poštujem - izjavio je Dodik i dodao da dobojski odbor SNSD-a može da bude primjer drugim organizacijama ove stranke.

Foto: ZIPAPHOTO/BorislavZdrinja

On je poručio da BiH nije perspektiva ako je mimo Dejtonskog mirovnog sporazuma i ako u njoj nema Republike Srpske, te da u tome Srbi nemaju pravo na zabludu.

- Nama života nema bez Republike Srpske jer bez Srpske nema slobode - poručio je Dodik.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Doboja Boris Јerinić kaže da Doboj politikom okupljanja ide naprijed.

- Cilj je da SNSD ima ubjedljivu skupštinsku većinu kako bi nastavili sa kapitalnim projektima. Grad Doboj ide naprijed uz podršku Vlade Srpske i njenih institucija - ističe Јerinić.