latinica  ћирилица
Nove serije na RTRS
program sa karakterom
Nove serije na RTRS
--:--
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
Nove serije na RTRS

HIT SERIЈE U ЈANUARU 2014.GODINE

Јanuar 2014.godine, na programu Televizije Republike Srpske, obilježiće početak prikazivanja tri izuzetne televizijske serije, koje su u regionu ostvarile zavidan uspjeh i gledanost. Svojim gledaocima Јavni servis Republike Srpske, predstavlja:

III sezonu hit serije “Budva na pjenu od mora”:

Dramska serija, koju su gledaoci Televizije Republike Srpske zavoljeli već poslije emitovanja prve epizode, stiže na TV ekrane i u novoj, trećoj sezoni. Sukob novopečenih bogataša sa osiromašenim “ostatkom svijeta”, nježne ljubavne priče i uzbudljive afere, elementi trilera i motivi osvete, dramaturški su obrasci na kojima se zasniva storija – “Budva na pjenu od mora”.

Visoki produkcijski standardi, mnoštvo vrhunskih glumaca iz Srbije, Crne Gore i regiona, zanimljivi zapleti i neočekivan epilog, najbolje su preporuke koje ovu seriju i u novoj, trećoj sezoni čine jednom od najtraženijih u regionu.

Šešir profesora Koste Vujića:

Priča je o nevjerovatnom profesoru njemačkog jezika Kosti Vujiću i razredu maturanata Prve muške gimnazije u Beogradu, koju su pohađali Mihailo Petrović - Mika Alas, Јovan Cvijić, Pavle Popović, Јaša Prodanović i mnogi drugi znameniti ljudi koji su obilježili cijelu jednu epohu kao akademici, profesori, ministri, političari...

Lik Koste Vujića, kojeg igra Aleksandar Bereček, bio je ekscentrični profesor još ekscentričnijim đacima, učenicima Prve beogradske gimnazije, a događaji tog vremena smisleno su opisani, prvenstveno u romanu koji autorski potpisuje Milovan Vitezović, a zatim i u rimejku TV serije, čiju režiju potpisuje Zdravko Šotra.

III sezonu kultne serije Otvorena vrata:

Otvorena vrata je televizijska serija nastala 1994.godine. Već u narednoj godini snimljena je druga sezona ove kultne serije, a gledaoci Televizije Republike Srpske su u 2013. godini imali priliku da se podsjete na obje pomenute sezone, kroz dogodovštine neobičnih likova, koji predstavljaju savremenu, građansku porodicu u Beogradu.

Kreatori serije su Miloš Radović i Biljana Srbljanović, a glumačku ekipu i u trećoj sezoni predvode: Vesna Trivalić, Bogdan Diklić, Milan Gutović, Bojana Maljević, Nikola Đuričko, Olivera Marković, Zoran Cvijanović.

 

Јavni servis Republike Srpske se i ovaj put potrudio da svojim gledaocima obezbijedi sadržaje koji su aktuelni i plijene pažnju u regionu, što serije ''Budva na pjenu od mora'', “Šešir profesora Koste Vujića” i “Otvorena vrata” svakako jesu! 

Dragi gledaoci,

Pozivamo vas da budete uz serijski program Televizije Republike Srpske - program sa karakterom!

Redakcija: Zabavni program