X

Za vaš uređaj je
dostupna aplikacija

latinica  ћирилица
Radost Vaskrsa
Najveći hrišćanski praznik Vaskrs proslavimo zajedno!
Radost Vaskrsa
07:00
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED

O EMISIЈI
Radost Vaskrsa

Ekipa Zabavnog programa, uprkos novonastaloj situaciji izazvanoj virusom korona, i ove godine priprema bogat cjelodnevni Vaskršnji program.

Građani Republike Srpske na vaskršnje jutro već od 7 časova moći će da uživaju u mnoštvu priloga sa toplim pričama, te dobroj narodnoj pjesmi tokom emisije Vaskršnje jutro. Voditeljke u studiju biće Sanja Popović i Sandra Đukanović koje će gledaoce voditi kroz šarenilo vaskršnjih boja i običaja. Uključićemo i naše reporterske ekipe iz većih gradova Srpske i saznati kako se proslavlja Vaskrs u našoj Republici.

Od 12 časova i 30 minuta, počinje drugi dio vaskršnjeg programa, emisija Radost Vaskrsa, a vaši domaćini, već po tradiciji, biće Verica Kalaba i Srđan Radanović. U sedmočasovnom programu njih dvoje, iako u studiju, putovaće od Novog Grada do Trebinja i sabiraće najzanimljivije i najatraktivnije priče, a tiču se najvećeg hrišćanskog praznika. Uz najljepše narodne pjesme, planirano je video-uključenje Ane Bekute, Marinka Rokvića, Vere Matović, Bore Drljače, Lepe Lukić... Kako nema veselja bez harmonike, pravu muzičku poslasticu prirediće nam Svetlana Vidović uz pratnju Božane Ubović. Radio-televizija Republike Srpske i ovog Vaskrsa vas nagrađuje, s posebnim akcentom na dvadesetosmi rođendan Јavnog servisa, koji je uvijek uz svoje građane. Možete nam pisati i na imejl adresu: vaskrs@rtrs.tv

U trećem dijelu vaskršnjeg programa, koji počinje u 20 časova i 10 minuta čeka vas više od 250 učesnika na sceni. Kulturno-umjetnička društva iz cijele Republike Srpske igraće i pjevati, ali se i takmičiti u starim viteškim disciplinama. Čućemo i pjesmu "moga kraja" uz nezaobilaznu gangu i ojkaču, ali i uživati u bogatoj trpezi. Uz orkestar Perice Јaćimovića pjevaju: Nada Obrić, Marinko Rokvić, Rade Јorović, Mira Medan, Tanja Popović.

Budite uz cjelodnevni otvoreni program Radio-televizije Republike Srpske! Slavimo Vaskrs, slavimo porodicu! 

HRISTOS VASKRSE - VAISTINU VASKRSE!

Redakcija: Zabavni program

Kontakt: