latinica  ћирилица
NOVOGODIŠNjI PROGRAM
"Kuća puna naroda"
NOVOGODIŠNjI PROGRAM
20:15
NA PROGRAMU
PONUTOSRIČETPETSUBNED
O EMISIЈI
NOVOGODIŠNjI PROGRAM

KUĆA PUNA NARODA
novogodišnji program
petak, 31.12. u 20.15

Svjećice, lampice, ukrasi, jelke, muzika, čašica dobre kapljice i još bolje društvo, recept su za savršen doček Nove godine. I baš ispunjavajući sve navedeno Radio-televizija Republike Srpske i ove godine snimila je najbolji novogodišnji program u Bosni i Hercegovini.
"Kuća puna naroda" kako se i zove vjerujemo da će biti prvi izbor građana Republike Srpske, a i šire. Poštujući epidemiološke mjere, sa mnogo pjesme, muzike, zabave, plesa i pokoju zdravicu ućemo u Novu 2022. godinu.
Gledaocima će praznike čestitati najveće zvijezde regiona poput, Zdravka Čolića, Gorana Bregovića, Dragana Bjelogrlića, Željka Јoksimovića, Svetlane Ražnatović, Snežane Đurišić, Nede Ukraden, Radiše Uroševića, Cakane, Vanje Mišić, Borisa Režaka, Bojane Stamenov i mnogih drugih.
Gledaoci će uživati u vanvremenskim hitovima, i to uz najbolji orkestar na balkanu, Orkestar Aleksandra Sofronijevića.
Posebno emotivan biće nastup Nikole i Marka Rokvića koji su izveli najljepše pjesme svog oca.
Plesom će nas zabaviti i prava muzičko - plesna atrakcija Una Sana Serbika, ali i kudovci koji su spretnim koracima zagrijali dlanove publike u studiju.

Sve ovo i još mnogo drugih zanimljivih sadržaja garantuje našim gledaocima dobar provod u krugu porodice i u toplini doma, kako preporuke i nalažu.

Sa željom da ugodno dočekate Novu godinu, i da nam ona bude mnogo bolja od ove 2021. za koju se mnogi raduju da je ispraćamo, pozivamo vas da budete uz novogodišnji program Radio Televizije Republike Srpske, simbolično nazvanog "Kuća puna naroda".
Vaši domaćini od 20 časova i 15 minuta biće Verica Kalaba i Srđan Radanović.

Redakcija: Zabavni program